Wist je dat?

 

Op vrijdag 14 september is het de ‘Dag van de Scheiding’. Op deze dag is er speciale aandacht voor zorgvuldig en respectvol scheiden. Op ons kantoor kun je deze dag vrijblijvend terecht van 9.00 uur tot 16.00 uur voor al je vragen over scheiden. Dit kunnen vragen zijn als je je nog aan het oriënteren bent, maar ook vragen als je al gescheiden bent over het bestaande convenant of ouderschapsplan.

 

De online training bestaat uit 6 modules. Iedere module bevat openhartige  video’s van kindertherapeut Marsha en kinderen van gescheiden ouders, een werkboek en het e-book ‘Aan alle gescheiden ouders’ met veel tips. Hiernaast kunt u gebruik maken van diverse opdrachten.

professionals

 

Advocaat: Joyce Heuts

…. op 5 februari 2018 door NPO2 een prachtige en aangrijpende documentaire is uitgezonden over vijf verschillende personen die (onderwachts) verlaten zijn door hun partners en het effect hiervan op hun leven.

Klik hier voor de documentaire

 

 

Advocaat: Moniek Hofland
…we een klantenavond hebben georganiseerd

 

Op vrijdag 1 december 2017 hebben wij Moniek Hofland en Joyce Heuts een mooi cadeautje gegeven aan acht bijzondere en sterke vrouwen (klanten). Een ontspannen avond op een bijzondere locatie in ‘Het Boshuis’ in Breda, onder begeleiding van Alijne Verhaar, coach en yogadocente.

Het werd een avond vol verbinding, het uitwisselen van ervaringen en het verkrijgen van inzichten. Mooi om te zien hoe iedereen zich open stelde en de connectie, ook met zichzelf, vond.


Advocaat: Joyce Heuts

… de MARK/Tony’s Chocolonely chocoladerepen nog niet op zijn (hoe vreemd dat ook klinkt)

MMM MARK MMM MARK MMM MARK MMM